Preach the Blues

Met het project ‘Preach the Blues’ willen we verder gaan dan de rol van festival. Ondersteuning is belangrijk, en daar willen we ver in gaan. Daarom voorzien we met ‘Preach the Blues’ op zondag 23 juni stagetime in GC Den Breughel in Haacht, een slot op de jamstage tijdens het Swing Wespelaar festival en een bandcoachingsessie met fotoshoot.

Een volledig pakket dus om net dat duwtje in de rug te geven om buiten het repetitiekot de wereld van de blues binnen te treden.

Programma

Op zondag 23 juni gaan de deuren van GC Den Breughel open om 14u. Vanaf 14u30 komen er 4 jonge bands het beste van zichzelf geven. Ze spelen elk een set van 20 minuten, met telkens 10 minuten ombouwtijd. Ze strijden voor een plaatsje op ons zij-podium tijdens het festival Swing Wespelaar op vrijdag 16 augustus. Een jury zal vervolgens beslissen wie de felbegeerde spot zal krijgen. Ook het publiek mag een stem uitbrengen!

Wanneer de jury aan het beraadslagen is krijgen ook andere muzikanten de kans om het podium te temmen tijdens de allereerste Swing-jam! Niemand minder dan Stef Paglia is MC van dienst, en zal alles in goede banen leiden.

Kom supporteren onder genot van een lekkere pint. Voor de ‘hongerigen’ onder ons zijn er ook hamburgers voorzien.

Finalisten bekendgemaakt