Let’s preach the blues on this stormy monday!

Nieuwe namen om de regen heel eventjes te vergeten…

Op vrijdag maakt Monster Mike Welch de affiche compleet. De enorm geliefde Monster Mike Welch draait al bijna 30 jaar mee in het internationale blues scène. Hij kreeg de bijnaam ‘Monster Mike’ van acteur/Ghostbuster Dan Aykroyd, die hem zag spelen als 13-jarig wonderkind.

Op zaterdag is het tijd voor jong bloed! Vaste bezoekers weten dat wij graag kansen geven aan jonge Nederlandse bands. Na Dave Warmerdam Band, Gumbo Kings en Luther’s hebben wij een nieuwe band gescout die klaar is om uit te groeien tot een vaste waarde in de Benelux. No King is een jonge band met roots in het oosten van Nederland, en is bij elkaar gebracht door Phil Bee (Winnaar ‘The Voice Senior 2021’/King Mo).

Maar ook vanuit de UK komt er een frisse nieuwe wind geblazen… De Zac Schulze Gang, opgericht in Gillingham UK in 2020, heeft een reputatie opgebouwd als één van de hardst werkende bands in Engeland. Verwacht een zinderende mix van blues en rock!

Voeg daar ook nog een rijzende ster van USA aan toe en prijs ons gelukkig! De 25-jarige Stephen Hull maakt de bluesclubs in Chicago sinds kort onveilig. Op zijn 14de startte de uit Racine, Wisconsin afkomstige Stephen met gitaarspelen. Tijdens de corona periode begon hij naam te maken tijdens de livestreams van Rosa’s Lounge bluesclub. Daarna is het hard gegaan voor hem! Dit jaar op Swing!