Tijd voor meer nieuwe vissen in onze bluesvijver. Met de start van de lente hebben wij goesting om op reis te gaan… Een tocht van 3 dagen langs de blues-delta met al zijn stijlen… Ben jij er klaar voor?

Deze 36ste editie van Swing Wespelaar zal worden geopend door onze broeders van The BluesBones. Deze jongens kunnen we ondertussen wel bestickeren als de huisband van ons festival, want mannekes toch, wat hebben we hier mooie herinneringen aan! Onze trouwe bezoekers weten waarover we spreken…

Onze headliner van vrijdag maakte al furore in Nederland op Moulin Blues. De tent stond op zijn kop! Delta Generators combineren blues, roots, R&B, americana en rock, wat resulteert in een unieke sound. Zullen ze ervoor zorgen dat ons plein in vuur en vlam staat?

Wrijf de prut maar uit je ogen, want we starten zondag met een lekker dansje op scheurende, swingende sax-klanken! Het is tijd voor nieuw bloed… saxofonist André de Laat brengt zijn nieuwe party-band formule naar Wespelaar.

Wanneer het avondrood op zondag doorbreekt veroverd Solomon Hicks de planken. Met diepgewortelde blues zal dit een middag worden om niet te vergeten. De 29-jarige muzikant uit Harlem zal je betoveren met zijn charismatische uitstraling en zal aantonen dat de blues nog lang niet is uitgestorven…