Location & Camping

Location & Camping

Festival

The Festival takes place at the Grote Baan 42 in 3150 Wespelaar, literally next to the church. The festival entrance is free!!

 

Accessibility

 

Train

The Railway station "Wespelaar-Tildonk" on track "Leuven - Mechelen" is 300m from the festival terrain.

 

Bus

The bus stop "Station Wespelaar-Tildonk" on line "284 Mechelen - Leuven" is 300m from the festival terrain.

 

Bicyle

Bicycle parking 1: Nieuwstraat
Bicycle parking 2: Elisabeth Willemslaan / Grote Baan

 

Car

Enter "Grote Baan 42, Wespelaar, Belgium" as GPS location.

Preferrably use the official festival parking in the Dijkstraat, only a small walk from the festival site. The parking is clearly made visible by banners. Avoid local traffic streets and off course places where parking is prohibited.

Camping

Als je de 3 dagen van het festival wil meemaken, kan je eventueel terecht met je tent of mobilhome op onze eigen camping. Deze is op ongeveer 10 minuten wandelen van het festival terrein. Het adres is Heike 12, 3150 Wespelaar.

Het camping terrein opent op vrijdag 18 augustus om 12u. Gelieve er rekening mee te houden dat kamperen buiten deze camping niet toegelaten is. Verblijven op de camping kost 10 EUR per persoon.

CAMPINGREGELEMENT

1. Dit campingreglement is bindend voor alle gasten van de camping tijdens Swing Wespelaar 2023. Het reglement wordt duidelijk zichtbaar opgehangen op de camping, door het gebruik van de camping verklaart elke bezoeker hiervan kennis genomen te hebben, en zijn / haar akkoord met het reglement. Het niet naleven van het reglement zal leiden tot verwijdering van de camping.

2. De camping zal slechts toegankelijk zijn vanaf vrijdag 18 Augustus 12h00, er zal voordien geen enkele kampeerder op het terrein toegelaten worden. De camping dient ontruimd te zijn, uiterlijk op maandag 21 Augustus 12h00.

3. Elke persoon die gebruik wenst te maken van de camping zal hiervoor een vergoeding betalen van 10 €, te betalen aan de camping hosts die permanent op de camping aanwezig zullen zijn. Door het betalen van deze vergoeding mogen gasten beschikken over een staanplaats voor tent, caravan of camper en kunnen zij gebruik maken van douches en WC's op het kampeerterrein.

4. De toegangscontrole op de camping wordt verricht door de campinghosts die elke gast zullen controleren op het dragen van een polsbandje dat wordt overhandigd bij het betalen van de vergoeding. Er zullen, buiten de organisatie, security en campinghosts géén andere personen op de camping toegelaten worden. Het dragen van het polsbandje is dus verplicht.

5. Er worden op de camping twee zones afgebakend: een eerste voor tenten, een tweede voor campers en caravans. Onder geen enkele voorwaarde zal er een vermenging van de vooraf bepaalde zones toegestaan worden. De zones zullen duidelijk gescheiden zijn door nadar hekken, de campinghosts zullen erover waken dat de zones gerespecteerd worden. Er zijn geen parkeerplaatsen voorzien op de camping, wagens kunnen geparkeerd worden langs de 11de Linielaan, langs de spoorweg.

6. De op de camping afgebakende brandgangen zullen op elk ogenblik vrij gehouden worden, het parkeren van voertuigen of tenten op de brandgangen zal leiden tot verwijdering van deze. De kosten voor verwijdering zullen door de organisatie teruggevorderd worden van de overtreder.

7. Het maken van open vuren op de camping is ten strengste verboden, overtredingen zullen met verwijdering bestraft worden.

8. De nachtrust van iedereen dient gerespecteerd te worden. Tussen 22h00 en 07h00 dient de stilte op de camping bewaard te blijven.

9. Huisdieren zijn toegestaan, voor zover de eigenaar deze aan de leiband houdt. Uitwerpselen van huisdieren dienen door de eigenaar onmiddellijk verwijderd te worden. Er zijn voldoende vuilnisbakken waarin deze kunnen gedeponeerd worden. Gelieve er nota van te nemen dat huisdieren op de festivalsite verboden zijn.

10. Het is voor iedereen prettiger als de camping netjes blijft, alle vuilnis dient dan ook in de daartoe voorziene vuilnisbakken gedeponeerd te worden.

11. De organisatie zal er zorg voor dragen dat de douches en WC's een aantal keer per dag gereinigd worden, aan de gasten wordt gevraagd om de voorzieningen met het nodige respect te behandelen, en deze ook netjes achter te laten na gebruik.

12. Meegebrachte dranken kunnen op de camping gebruikt worden, gelieve er nota van te nemen dat deze op het festivalterrein verboden zijn.

13. De campinghosts zullen tijdens het hele festival ter beschikking staan van de camping gasten, u kan bij hen terecht met alle vragen en opmerkingen. Zij zullen -indien nodig- iemand van de organisatie contacteren.

Wij wensen iedereen een aangenaam verblijf toe in Wespelaar en veel plezier tijdens het festival.

Sponsors

Comments are closed.